BØGER

Forhandlingshåndbogen

bog_forhandlingshaanbogen-jpg-29308-96x150-ecaf989bc2439463519b7e4b7f553b09Af Keld Jensen
Udgivet på Asschehough 2005. Første oplag udsolgt på bare 7 uger. Medieomtale i TV, radio, diverse dagblade, fagblade og magasiner.
Bogen tager udgangspunkt i det ofte oversete faktum at op til 80% af vor kommunikation er koncentreret om en eller anden form for forhandling.
Således henvender bogen sig også til hr. og fr. Danmarks forhandlinger og giver konkrete eksempler på hvordan der kan spares tusindvis af kroner.
Hvad enten vi forhandler om sengetid med børnene, med partneren om vi skal i biografen eller til fodbold, med vores bankrådgiver om renten og med vores chef om lønforhøjelse er de grundlæggende teknikker de samme.
Forhandlingshåndbogen afdækker og forklarer disse teknikker, bl.a. gennem øvelser, cheklister og illustrerede eksempler både fra privatsfæren og arbejdslivet.

“Normalt siger man, at den kloge narrer den mindre kloge. Efter at have læst Forhandlingshåndbogen vil jeg påstå, at det er forhandleren, der narrer “ikke-forhandleren”.
Når man har læst denne håndbog, står det hurtigt klart at de fleste interaktioner, som man har i løbet af en dag,både arbejdsmæssigt og privat, er en forhandling.”

Marianne Pedersen
HR & Kommunikationsdirektør.
Ditas a.m.b.a. Indkøbsforeningen bag bl.a. Råd & Dåd og Byggekram