MarketWatch Centre for Negotiation A/S
Forhandling for MarketWatch er merværdiskabende, resultatorienteret og gennemslagskraft. Det er tre stærke ord, men også ord, der sikrer jeres organisation et solidt fundament inden for forhandlingsstrategi.
Det, som differentierer MarketWatch fra andre konsulenthuse er:
– 25.500 professionelle forhandlinger igennem 15 år
– 23 bøger udgivet i 35 lande
Hos MarketWatch går vi i et med partnerskab. Vi tror og ved, at med et godt partnerskab mellem klient og leverandør kan jeres virksomhed og medarbejdere øge bundlinjen mærkbart. Som klient hos os vil du få konkrete forhandlingstekniske værktøjer til at udnytte de værdier, mange aldrig finder -flere aldrig udnytter. Vi vil hjælpe dig til at skabe bedre målbare resultater. Og vi dokumenterer altid vores arbejde efterfølgende.
Vi kalder det garanti med værdi!
Vores metodik og forhandlingsteknik er anerkendt som værdiskabende inden for salg og indkøb og benyttes af virksomheder som TDC, Vestas, Carlsberg og FLSmidth med flere.
Vi arbejder inden for tre primære områder, der til fælles samles under paraplyen ”professionel forhandling”.

Rådgivning og træning – interne programmer
MarketWatch Centre for Negotiation A/S er en international konsulentvirksomhed fokuseret på kompetenceudvikling, træning, måling og rådgivning indenfor executive forhandlingsteknik, kommunikation.

Mere end 25.000 forhandlinger
Siden 1976 har vi været beskæftiget med mere end 25.000 forhandlinger og hvert år gennemføres rådgivning og træning, alene i Skandinavien, for mere end 2.000 enkeltpersoner. Vi lægger altid vægt på forhandlingsteknik. Vi er specialiseret i at målrette vores træning efter deltagere og virksomheders specifikke behov, for herigennem at sikre at der tilføres præcis de værktøjer, viden og nødvendige træning, der bidrager til forbedret bundlinje og effektivitet.

16 bøger på 16 sprog i mere end 32 lande
Adm. direktør & partner Keld Jensen har skrevet og udgivet en række bøger om emnerne forhandling og kommunikation, bl.a. Forhandlingsteknik og Negotiating Partnerships på forlaget Financial Times samt Kommunikativ Kompetence på forlaget Jyllandsposten.
En række er absolut bestsellere og prisvindere, og har bl.a. opnået kåring som Årets Management bog i Danmark 2002.

Konkrete målbare resultater
Via vort koncept og rådgivning er vi særdeles fokuseret på vor klients konkrete målbare resultat. Effekterne af vores arbejde er veldokumenteret og findes bl.a. dokumenteret i flere af vores bøger samt case-stories, hvor en række fremtrædende virksomheder fortæller om deres individuelle erfaringer med vores koncept.

International fokusering
MarketWatch arbejder globalt med klienter spredt over hele verden. Med egne og associerede kontorer i London, Singapore, Stockholm, Oslo, Vilnius, Stavanger og København dækkes en stor variation af geografiske markeder.

Executive MBA – Forelæser
MarketWatch Centre for Negotiation A/S er eksklusivt udpeget som ekstern forelæser af International Negotiation på Executive MBA programmer i ind- og udland. Samtidigt gennemføres programmer af lign. karakter under Mastering Management programmet, som ejes og drives af Financial Times, i samarbejde med førende autoriteter indenfor området.

Artikel skribent – Financial Times
Vi skriver løbende artikler for bl.a. Financial Times i London om emnerne forhandling og kommunikation – herunder nye trends og problemstillinger. Se Financial Times – Mastering management.

Internationale medlemskaber
MarketWatch Centre for Negotiation A/S er medlem af International Association for Conflict Management, hvis formål er at forske, udvikle og skabe forståelse for international konflikthåndtering, forhandling og forhandlingsteknik.

Én klient af gangen….
Vi arbejder aldrig med standardløsninger, men tager udgangspunkt i den individuelle klients konkrete behov og målsætninger. Derfor er en videre uddybning på et møde nødvendig, inden vi kan konkretisere en opgaves økonomiske rammer.

 

 

omos-jpg-120542-494x2000-e2516ab50892831410e7056e067a0b98